Kahve falında yeşil kaplı defter görmek

Kahve falında yeşil kaplı defter görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, canın sıkılacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kaplı defter gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin neden olduğu hakkında pozitif düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kaplı defter görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kaplı defter görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kara kaplı defter görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalettir.

Kahve falında kırmızı kaplı defter görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kaplı defter görmek amacına ulaşacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil defter görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kap görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kaplı kuran görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir