AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş yolmak

Kahve falında kaş yolmak

Kahve falında kaş yolmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında kaş yolmak gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Kahve falında kaşlarını yolmak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşını yolmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş yolmak hep dua edeceğine, küslükleri gidereceğine yorulur.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk kaş görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşının döküldüğünü görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir