AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşının döküldüğünü görmek

Kahve falında kaşının döküldüğünü görmek

Kahve falında kaşının döküldüğünü görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında kaşının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Kahve falında kaşlarımın döküldüğünü görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına inanılır.

Kahve falında kaşlarının seyreldiğini görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında kaş kesildiğini görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında alınmış kaş görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş kesmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, işlerinde verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz ve kaş görmek dönülmez yollara gireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş kazımak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir