AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını yolmak

Kahve falında kaşlarını yolmak

Kahve falında kaşlarını yolmak yeni çalışmalara girişileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını yolmak gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Kahve falında kaşını yolmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaş yolmak eş ve evlat sahibi olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşlarını yolmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işarettir.

Kahve falında kaşların alındığını görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kaş traş etmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kaş kalemi görmek bazı radikal kararlar alınacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş deldirmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaş kıl görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir