AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşı alınmış görmek

Kahve falında kaşı alınmış görmek

Kahve falında kaşı alınmış görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kaşı alınmış gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında kaş alınmış görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşı alınmış erkek görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kaşını alınmış görmek onu uyaracağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında kaş alınmasını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kaşları alınmış görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında kaşlarının alınmış olduğunu görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşlarını alınmış görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, işlerinde başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş alınması görmek parasının ve makamının artacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir