AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşlarını inceltmek

Kahve falında kaşlarını inceltmek

Kahve falında kaşlarını inceltmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kıtlığın meydana geleceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını inceltmek gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşları inceltmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kaşlarını ince almak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşını inceltmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş incelmesi görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını incelmiş görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşlarını inceltmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşları ince görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir