AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek

Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek

Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının başını açtığını gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek geçim derdinin kalmayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başını açtığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin başını açtığını görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek kazanç ve kar getireceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının başını örttüğünü görmek keyfinin olmayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir