AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının başını örttüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının başını örttüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının başını örttüğünü görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının başını örttüğünü gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının başını örttüğünü görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak yapacağı o işi onaylamayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek başı kesmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kedinin başını koparmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, şansının da açık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir