AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başını açtığını görmek

Kahve falında eşinin başını açtığını görmek

Kahve falında eşinin başını açtığını görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin başını açtığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Kahve falında eşinin başını açtığını görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında başını açtığını görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında eşini başı açık görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin başını yıkamak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başını kel görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, hasadının tarlasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin başının koptuğunu görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir