AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını açtığını görmek

Kahve falında başını açtığını görmek

Kahve falında başını açtığını görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, beklentilerine ulaşacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında başını açtığını gördüyseniz:

  • İşiniz veya ev yaşantınızla ilgili sorumluluklarınızı veya verdiğiniz sözleri yerine getirmeden sosyal planlar yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında eşinin başını açtığını görmek donatacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret eder.

Kahve falında başını açtığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yufka açanları görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kapı kilidini açamamak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçların çiçek açtığını görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında saksıda açmış çiçek görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir