AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını görmek

Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını görmek

Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, cebinin para göreceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, onu doyasıya yaşayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimse sizden daha avantajlı durumda olsa da kazanan siz olacaksınız.

Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni işyeri açtığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin işyeri açtığını görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında işyeri açtığını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ekonomik olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek dinine bağlı kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın iş arkadaşını görmek kısmetli kapıların açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir