AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında arkadaşının dükkan açtığını görmek elinin darda kalmayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni dükkan açtığını görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, onu cesaretlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir dükkan açtığını görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkan açtığını görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının dükkan açtığını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dükkan açtığını görmek çok başarılı işlere adım atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek ele geçen kazancın artacağına, sevgisinin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir