AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş döküldüğünü görmek

Kahve falında kaş döküldüğünü görmek

Kahve falında kaş döküldüğünü görmek üzüleceğine, yıkılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında kaş döküldüğünü gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makasla kaş kesmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kaşın yandığını görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaş kesmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş aldırmaya gitmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kaşını görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kaşın üstünde kaş görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir