AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşın yandığını görmek

Kahve falında kaşın yandığını görmek

Kahve falında kaşın yandığını görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına inanılır.

Kahve falında kaşın yandığını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında kaşın yandığını görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşların yandığını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını koparmak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kaş koparmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gür kaş görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında dağınık kaş görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kaşa kalem görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, darlık içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kaş aldırmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir