AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kaşını görmek

Kahve falında kendi kaşını görmek

Kahve falında kendi kaşını görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kaşını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar hayatınızın güzelleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kaşının çıktığını görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kaşını almak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş bıyık görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında kaşı olmadığını görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında kaşın alındığını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaş döküldüğünü görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir