AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan aldırmaya gitmek

Kahve falında kan aldırmaya gitmek

Kahve falında kan aldırmaya gitmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, korkularından kurtulacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kan aldırmaya gitmek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanmalı, hayatınızı güzelleştirmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında kan aldırmaya gitmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalettir.

Kahve falında alttan kan geldiğini görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hemşirenin kan aldığını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şırıngayla kan aldığını görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kolundan kan aldığını görmek bir beladan kurtulacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktorun kan aldığını görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kan aldığını görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan vermeye gitmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir