AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir karton yumurta görmek

Kahve falında bir karton yumurta görmek

Kahve falında bir karton yumurta görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir karton yumurta gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir karton yumurta görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında karton poşet görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir karton sigara görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulur.

Kahve falında kartonla sigara almak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartondan ev görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında fon kartonu görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karton sigara görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında karton kağıt görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir