AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi karton görmek

Kahve falında mavi karton görmek

Kahve falında mavi karton görmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi karton gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Kahve falında mavi karton görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hayatın temposunun yükseleceğine delalettir.

Kahve falında sarı karton görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında karton toplamak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kartonla sigara almak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kartondan ev görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında karton çanta görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında karton kutular görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına yorulur.

Kahve falında bir karton sigara görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir