AnaSayfa / Genel / Kahve falında karton sigara görmek

Kahve falında karton sigara görmek

Kahve falında karton sigara görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, daha güçlü bir hale geleceğine, bereketli işler yapacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında karton sigara gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Kahve falında kartonla sigara almak sağlığının yerinde olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Kahve falında kartonla sigara görmek inancından ödün vereceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bir karton sigara görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işarettir.

Kahve falında karton sigara görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında kartondan ev yapmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi karton görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında karton almak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karton kutular görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir