AnaSayfa / Genel / Kahve falında karton poşet görmek

Kahve falında karton poşet görmek

Kahve falında karton poşet görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında karton poşet gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Kahve falında karton poşet görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz karton görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karton kutular görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karton almak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartondan ev görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında mavi karton görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Kahve falında bir karton yumurta görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında boş karton kutu görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir