AnaSayfa / Genel / Kahve falında karton çanta görmek

Kahve falında karton çanta görmek

Kahve falında karton çanta görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, dertlerinden kurtulacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Kahve falında karton çanta gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Kahve falında karton çanta görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kartonla sigara almak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş karton kutu görmek adını işiyle duyuracağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karton kutular görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına inanılır.

Kahve falında karton kağıt görmek bir işe soyunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir karton sigara görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karton toplamak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalettir.

Kahve falında karton koli görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir