AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartonla sigara almak

Kahve falında kartonla sigara almak

Kahve falında kartonla sigara almak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartonla sigara almak gördüyseniz:

  • Evinizi yenilemek veya düzenlemek için yapacağınız değişiklikler esnasında iletişimde olacağınız bir kişi hayatınız açısından yararlı olabilecek bilgiler verebilir.

Kahve falında kartonla sigara almak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında bir karton sigara görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kartonla sigara görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hüsrana uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karton sigara görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işarettir.

Kahve falında renkli karton görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karton çanta görmek gelirinin daimi olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işarettir.

Kahve falında karton görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi karton görmek çirkin bir iş yapmaya, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir