AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir karton sigara görmek

Kahve falında bir karton sigara görmek

Kahve falında bir karton sigara görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir karton sigara gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında karton sigara görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kartonla sigara görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kartonla sigara almak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına inanılır.

Kahve falında bir karton sigara görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karton toplamak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında karton almak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında boş karton kutu görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye işaret etmektedir.

Kahve falında karton koli görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bir yere taşınmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir