AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize karşı namaz kılmak

Kahve falında denize karşı namaz kılmak

Kahve falında denize karşı namaz kılmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize karşı namaz kılmak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Kahve falında denize karşı namaz kılmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşe karşı namaz kılmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşe karşı namaz kılmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında kıbleye karşı namaz kılmak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerinin karışacağına delalet eder.

Kahve falında suya karşı namaz kılmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayna karşısında namaz kılmak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye karşı namaz kılmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denize doğru namaz kılmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir