AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu karşı görmek

Kahve falında komşu karşı görmek

Kahve falında komşu karşı görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ruhen güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında komşu karşı gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan öğüt alabilirsiniz.

Kahve falında karşı komşuyu görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında komşu karşı görmek takdir edileceği işler yapacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalet eder.

Kahve falında karşı komşu görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında karşı komşunu görmek çok başarılı işlere girileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsin organını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kayıkla karşıya geçmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına yorulur.

Kahve falında karşıya atlamak arzuların yerine geleceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı çıkmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir