AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı koymak

Kahve falında karşı koymak

Kahve falında karşı koymak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı koymak gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Kahve falında karşı koymak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında şeytana karşı gelmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin karşısında soyunmak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işarettir.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı karşıya oturmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında karşı cinsin elini tutmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir