AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı cinsin elini tutmak

Kahve falında karşı cinsin elini tutmak

Kahve falında karşı cinsin elini tutmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işarettir.

Kahve falında karşı cinsin elini tutmak gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Kahve falında karşı cinsin elini tutmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında karşı cinsi görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinsi öpmek stresinin çoğalacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karşı cinsin organını görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cinsinden birini öpmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına inanılır.

Kahve falında büyük cinsi münasebet görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadınla cinsi münasebette bulunmak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi cinsiyle evlenmek rızkının çoğalacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir