AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı karşıya oturmak

Kahve falında karşı karşıya oturmak

Kahve falında karşı karşıya oturmak iş yaşantısında hırslanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında karşı karşıya oturmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında denize karşı oturmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında denize karşı evde oturmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı karşıya oturmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafikte karşıya geçmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeye karşı çıkmak dertleşerek moral bulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında şeytana karşı fatiha okumak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir