AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin karşısında soyunmak

Kahve falında birinin karşısında soyunmak

Kahve falında birinin karşısında soyunmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında birinin karşısında soyunmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Kahve falında birinin karşısında soyunmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin karşısında soyunmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, icat yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zorla soyunmak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında eşinin soyunduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üstünü soyunmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına inanılır.

Kahve falında banyo yapmak için soyunmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Kahve falında belden aşağı soyunmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının soyunduğunu görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir