AnaSayfa / Genel / Kahve falında haksızlığa karşı gelmek

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek kısmetinin artacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında haksızlığa karşı gelmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine tabir olunur.

Kahve falında öğretmene karşı gelmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karşı gelmek her attığı adımı paraya çevireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında köpekle karşı karşıya gelmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında babaya karşı gelmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye karşı gelmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında şeytana karşı gelmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanla karşı karşıya gelmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir