AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış karpuz görmek

Kahve falında kırılmış karpuz görmek

Kahve falında kırılmış karpuz görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış karpuz gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında karpuzun kırıldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış karpuz görmek büyük bir sorun oluşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karpuz kırılması görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karpuz kırıldığını görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinden karpuz almak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında üzüm ve karpuz görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz kesildiğini görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işarettir.

Kahve falında karpuz görmek yapılan ahlaksız davranışlara, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir