AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz ve domates görmek

Kahve falında karpuz ve domates görmek

Kahve falında karpuz ve domates görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz ve domates gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında karpuz ve domates görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz yetiştirmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz sulamak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında olmamış karpuz görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz tezgahı görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sevilen birinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz ekmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir