AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz kırıldığını görmek

Kahve falında karpuz kırıldığını görmek

Kahve falında karpuz kırıldığını görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz kırıldığını gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Kahve falında kırılmış karpuz görmek zorlukları atlatacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında karpuz kırıldığını görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında karpuz kırılması görmek kazancının daha da artacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuzun kırıldığını görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman karpuz görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında çatlak karpuz görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun ekmek rızkında ve malından olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına yorulur.

Kahve falında karpuz bulmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir