AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarım karpuz görmek

Kahve falında yarım karpuz görmek

Kahve falında yarım karpuz görmek sorunların ve engellerin biteceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, insanlar tarafından tanınacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yarım karpuz gördüyseniz:

  • Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yarım karpuz görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım altın çalmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım atlet görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım bardak çay içmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında yarım diş görmek bir yandan cenaze olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı yarım giymek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kime gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım fare görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yarım merdiven görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir