Kahve falında birinden karpuz almak

Kahve falında birinden karpuz almak moralsiz ve düşünceli olacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında birinden karpuz almak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda ya da yöntemlerde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında karpuzu düşürmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz içi görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi karpuz görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında dev karpuz görmek işlerin de hafifleyeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kamyon karpuz görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalettir.

Kahve falında karpuz kavun görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında karpuz ve peynir görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir