AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz suyunu içmek

Kahve falında karpuz suyunu içmek

Kahve falında karpuz suyunu içmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında karpuz suyunu içmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Kahve falında karpuz suyu içmek maddi olanakların artacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına yorulur.

Kahve falında karpuz suyunu içmek çalışmalarının takdir edileceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde karpuz görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde karpuz görmek borçlarının kalmayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında aynı bardaktan su içmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, çok doğru bir yol tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbede su içmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana suyu içmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine inanılır.

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir