AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen suyu içmek

Kahve falında verilen suyu içmek

Kahve falında verilen suyu içmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yanlış seçimler yapacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına yorulur.

Kahve falında verilen suyu içmek gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında verilen suyu içmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet eder.

Kahve falında verilen suyu içmemek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe verilmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında aşure verildiğini görmek ekonomik gücün çoğalacağına, rahat bir hayata sahip olmaya yorulur.

Kahve falında görev verilmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işarettir.

Kahve falında muska verildiğini görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt verirken görmek iyi halinin kalmayacağına, dertlerinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında verilen hediyeyi almak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir