AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz kesildiğini görmek

Kahve falında karpuz kesildiğini görmek

Kahve falında karpuz kesildiğini görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Kahve falında karpuz kesip yemek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına inanılır.

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında karpuz kesildiğini görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek işlerin bozulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında karpuz satıcısı görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz almak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuzu düşürmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz dikmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir