AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz kesip dağıtmak

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini hatırlayın.

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında karpuz kesip yemek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz kesildiğini görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işaret eder.

Kahve falında et kesip dağıtmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta kesip dağıtmak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz kesmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde karpuz görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir