AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz dikmek

Kahve falında karpuz dikmek

Kahve falında karpuz dikmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında karpuz dikmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında karpuz dikmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz seçmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz sergisi görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, ekonomik olarak kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında iki karpuz görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, problemlerini çözeceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz dilimi yemek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi yeşil karpuz görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz sulamak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kimse ile tartışmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birine karpuz vermek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir