AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuzu düşürmek

Kahve falında karpuzu düşürmek

Kahve falında karpuzu düşürmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında karpuzu düşürmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Kahve falında karpuz düşürmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında karpuzu düşürmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz bulmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz fırlatmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz sergisi görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz satıcısı görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir