Kahve falında karpuz almak

Kahve falında karpuz almak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karpuz almak gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımınızı tamamen değiştirebilecek radikal çözümler bulabilirsiniz.

Kahve falında karpuz yedirmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz koparmak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Kahve falında karpuz almak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karpuz suyunu içmek şansa, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olmamış karpuz görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında karpuz kavun ekmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında karpuz toplamak bir takım sorunlar çıkacağına, amaçlarına nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top