AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz kesip yemek

Kahve falında karpuz kesip yemek

Kahve falında karpuz kesip yemek sorunların yakında son bulacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz kesip yemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya gerilim nedeniyle verimliliğiniz azalabilir.

Kahve falında karpuz kesip yemek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında karpuz kesildiğini görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz yemek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz ve peynir yemek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kışın karpuz yemek sevgi dolu haberler alınacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olmamış karpuz yemek neşeli bir hayat süreceğine, işlerinin iyi gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir