AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık fırlatmak

Kahve falında balık fırlatmak

Kahve falında balık fırlatmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık fırlatmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında balık fırlatmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet eder.

Kahve falında birine taş fırlatmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek fırlatmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yılanı fırlatıp atmak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, siparişlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne fırlatılmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, işlerinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında yastık fırlatmak yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında elma fırlatmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, herkesin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek fırlatmak çok güzel olaylar yaşanacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir