Kahve falında karnının delik olduğunu görmek

Kahve falında karnının delik olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kavgaların biteceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında karnının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında karnının delik olduğunu görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında karnın delik olduğunu görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında karnında delik görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine işaret eder.

Kahve falında karnını delik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına inanılır.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında başında delik görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde delik görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında delikten geçtiğini görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir