AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnın delik olduğunu görmek

Kahve falında karnın delik olduğunu görmek

Kahve falında karnın delik olduğunu görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, makam ve söz sahibi olacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında karnın delik olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Kahve falında karnın delik olduğunu görmek maddi çıkmazların biteceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret eder.

Kahve falında karnının delik olduğunu görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, iş ve mekan değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında karnını delik görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, fakirliğinin biteceğine inanılır.

Kahve falında karnında delik görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağında delik görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında baca deliği görmek her zaman çok üzgün olacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında burun deliği görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında elbisede delik görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir