AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde delik görmek

Kahve falında gökyüzünde delik görmek

Kahve falında gökyüzünde delik görmek kendisini korumaya alacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, üstün başarılar alacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde delik gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Kahve falında gökyüzünde delik görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, sorunlarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın delikten çıktığını görmek sabırla hayatına devam edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında delik açmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında fare deliğini kapatmak geçmişini arkada bırakacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünde delik görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnının delik olduğunu görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasında delik görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, insanların afiyet bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir