AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında delik görmek

Kahve falında başında delik görmek

Kahve falında başında delik görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sosyal konumunun değişeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında başında delik gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Kahve falında başında delik görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet eder.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet deliği görmek kişiye hep umut olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın deliğe girdiğini görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğini temizlemek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında burnunu delik görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, yolunda devam edeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içini delik görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir