AnaSayfa / Genel / Kahve falında delikten geçtiğini görmek

Kahve falında delikten geçtiğini görmek

Kahve falında delikten geçtiğini görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, daha sık bir araya geleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında delikten geçtiğini gördüyseniz:

  • Zihinsel aktiviteniz sizi önemli konumlara getirecek kadar iyidir.

Kahve falında delikten geçtiğini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Kahve falında dar bir delikten geçmeye çalışmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, hem itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında iğne deliğinden ip geçirmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çorap delik görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında delik kazan görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbi delik görmek güzel günler için yaşayacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazını delik görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir