AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını morarmış görmek

Kahve falında karnını morarmış görmek

Kahve falında karnını morarmış görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hak yiyeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında karnını morarmış gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

Kahve falında karnında morluk görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında karnını morarmış görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına yorulur.

Kahve falında mor yastık görmek zararların yakında telafi edileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sırtta morluk görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalettir.

Kahve falında bacağını mor görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında mor çember görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor elbise giyen birini görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir